Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versmåttet är en s.k. amerikansk cinquain: fem rader med respektive antal jamber 1-2-3-4-1.


Dan före dopparedan 2015

Nu är
det jul igen.
Om fred och frid ett bud
till mänskan. Tas det någon gång
emot?




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-28 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson