Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande natur

En magisk cirkel
föreföll löpa runt skogsgläntan,
på samma gång utestängande nuet
och inneslutande lugn, stillhet
och tystnad,
med buskar, blommor
och mjukt vajande gräs,
som tonlös grön smäktande klangbotten,
likt en ljuvlig dröm
om fullkomlig frid
i en paradisisk tillvaro utan
slut.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 870 gånger
Publicerad 2016-02-14 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson