Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källor till njutning

Din ljuvt omslutande
slida
är mig kär,

din skönt
svängda stjärt likaså.

Men den lust de ger
är långt mindre
än din muns
läppar.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 739 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-15 09:40



Bookmark and Share


  döden.kuken.livet.1987.4ver
HAHA! dagens roligaste humordikt. bra skrivet!!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson