Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsrytmer

Du satt grensle ovanpå mig och
du rörde dig rytmiskt upp och ner
över mitt suktande kön.

Min penis gled in och ur
ditt sköte som bara
tycktes bli våtare
för varje förnyad omslutning
ner till roten
mellan mina ljumskveck.

Takten i våra kroppars rörelse
ökade och det dröjde inte länge
förrän vi förenades
i en himlastormande orgasm.

Omkramande varandra erfor vi
den extatiska, ljuvliga känslan
av intensiva sammandragningar
i våra underliv, och jag tömde
spasmiskt min säd i dig.

Stunden efter tänkte jag att
alla dessa samlagets delar
måste vara uttryck för själva
livets grundläggande rytm.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 694 gånger
Publicerad 2016-02-11 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson