Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig nu ?

 

Oseende ögon

med suddig blick

Du trevade fram

och såg ingenting

 

Jag var där hela tiden

Stod bredvid dig

och höll om dig

när du föll

 

Jag tror inte du kände det

inte ens anade min närhet

Men jag var där

och jag finns här nu 

 

 Så titta en gång till

ser du mig nu ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-29 02:37



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja det finns en mystisk kraft som griper in när man som mest är i nöd på något sätt. Sedan är det upp till var och en att benämna denna kraft.
2015-12-30

  Lars Hedlin
Känner en längtan i din text!
2015-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Väcker tankar och känslor.
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP