Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

 

Stadigt står jag

fast förankrad

trots allt 

som du gjorde

och jag tänker inte

vara din livlina

när du inser

att jag inte finns 

kvar som den

jag tidigare var

och jag tänker

inte se på när

din ensamhet

kramar ditt hjärta

i kramp och skrik

Du får helt enkelt

klara dig själv nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-29 10:07



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är som när man velat hjälpa en människa, men den inte vill bli hjälpt, tvärtom får man bara skit för det, så till slut orkar man inte, man räddar sig bort från katastrofen så man inte själv följer med ned i djupet.
2016-01-05

  Lars Hedlin
Stark och bra text!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP