Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna håller party

 

Ångesten slår ner

rakt in i hjärtat

som inte kan värja sig

mot tankarnas kraft

 

Allt fryser i ett andetag

när verkligheten återigen

tränger sig på

och gör sin stämma hörd

 

Och man vet att

man måste ut med allt

som sitter som hemligheter

bakom låsta dörrar

 

Då önskar man 

att få stanna kvar

i det rosa skimmer

som gömmer allt det trasiga

 

Men man reser sig ändå

fattar mod och lämnar ut

allt det falska för att kunna

bli en sann levande människa

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-29 10:56



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja man behöver bearbeta och rensa ut och gå vidare som en nyfödd....
2015-12-29

  Valter Örn VIP
Ja man behöver bearbeta och rensa ut och gå vidare som en nyfödd....
2015-12-29

  Lars Hedlin
Binder samman de andra lite..kram
2015-12-29

    ej medlem längre
Den här texten följer upp de två tidigare. Alla texterna har en tydlig ryggrad, där ett subjekt har fattat ett beslut och levererat den framtid som komma skall. Det är i alla fall så jag uppfattar denna triptyk.
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP