Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränerad

Mitt jag
är en sänkt sjö
vars vågor den gamla
stranden når bara i mycket
hård vind.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-29 11:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om hur det kan kännas/vara!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson