Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ISLAMISKT VANHEDRANDE STAT!!!


Konsten att vanhedra Islam


Lycka till-"Islamiska Staten"


Ni har sakta men säkert tappat mark

Kanske inte bara genom ultimat

Terror



De barn ni bränt

Har obrända själar

Som jagar er

Evinnerligen


Ty då Djävulen går på Jorden

Skakar alla goda krafter

Till vakenhet


Som den nedvärderade Hund jag är

Ger jag er följande Galder:




"Intet ljus kommer över eder
Allt liv är för evigt förgäves
I släktled framöver

Finns bara Död"




Så mörda på så länge ni orkar

ER TID ÄR RÄKNAD





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-30 03:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för dessa sanningens ord!
2015-12-30

  Rozsi.kovacs

Tack för du hänger ut Is en livsfarlig
ideologi som jag ser den.. För att folk
som inte förstår vad Islam är uppmanar
jag att läsa koranen, tala sedan om
för mig vör slags kärlek den belyser??
2015-12-30

  Trädskugga
Utan framtid innan vi föds växer vi upp och säger att döden är en naturlig del av livet, och kanske att livet är en naturlig del av döden.

Första gången mitt öga tåras när jag läser en dikt på poeter.se, starkt!
2015-12-30

  H.C.B
Jag har IS på min bil.
IS styr kvällsölen med stil

jag skottar IS och snö

Tycker det är bra skrivet,
Pinkar hcb i snön...

Ta inget för givet

Puss o kram
Skriv mer ;)


2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt