Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiftar över till livet

Frosten ligger på stenmurens mossa

Solen orkar fortfarande

Ge ljus



Sakta vänder mörkret hädan

Dagarna blir lite längre

I ljus



Det är för tidigt att kalla våren

För sent för vinter

I år


Vi lever i en märklig tid

Mellan vinter och vår

Med hösten bak där




Jag skiftar över till livet

Det som mig givet

Dagar


Var minut är viktig för mig

I den tid jag har kvar



Jag tackar Gud att jag

Fått vara här en tid

Innan mörkret

Åter faller




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-30 04:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert om tacksamhet över livet.
2016-01-05

  Niliboy
Mycket fint å med en levande tro!
2016-01-05

  Öknens Ros VIP
Så fint beskrivet om naturen och livet. Vi får vara glada över den tid vi har här på jorden och njuta av det.
2016-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Värme och hopp lever i din fina text!
2015-12-30

  Rozsi.kovacs

klok insikt värme o kärlek
2015-12-30

  Respons VIP
Fina ord!
2015-12-30

  Hanna Mari Wallin
Mycket fint skrivet
det finns en stor livsinsikt och en styrka i dina meningar,
men även en värme och hoppfullhet inför livet!

Tack!
2015-12-30

    Sefarge VIP
Hyllning till Livet
Godhet skall
Bli dig givet!
:)
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt