Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet om frid

En stund
av inre lugn.
Jag har väntat länge.
Förtröstansfull fortsätter jag
söka.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-30 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson