Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år, Ny bok

 

Årets näst sista dag !

 

En bok är åter nerskriven 

och klottrad i

Den har följt mig hela hösten

och nu ska den in i gömmorna

Bli osedd av mig och tankarna ska

flyga bort och jag ska hitta

andra sätt att förändra

En oskriven bok väntar på

att få höra mina ord berättas

och den kommer att få höra om

 

- Att  jag tror på den jag är

- Att jag är glad att just jag är jag

- Att jag vägrar gömma mig bakom låsta dörrar

- Att jag är en fri kvinna som kan flyga

- Att jag är en stolt kvinna

- Att jag ger av mig själv

- Att jag älskar som aldrig förr utan vett och sans

- Att jag hatar och blir bitter

- Att jag ibland blir en dramaqueen

- Att jag  vill gå på vatten

- Att jag ibland balanserar på en knivsudd

- Att jag ibland åker ner i djupa dalar

- Att jag alltid klättrar upp till toppen igen

och

- Att jag är trots allt bara är en vanlig människa

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-30 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
God fortsättning vännen kram :)
2016-01-05

  Amari
Toppen! Hejar på!
Gott Nytt Fantastiskt År!
2015-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Stark text av en stark kvinna!
Önskar dig ett Gott Nytt År!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP