Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart lämnar du mig

G, tack för bilderna du gav, rakt in i verkligheter
oborstade landade de i sugande hål
vackra stunder var de gjorda av
flätade bortom förstånd

snart en innerlig tacksamhet för min konstnär ska äta mig
det tär i alla himlar

en snabbhet ska vandra förbi
när lugnet lämnat vårt bo















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-26 06:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra hestia. jag gillar.
2018-05-26

    Lars J
Starkt skrivet och orden lever kvar.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP