Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versmått: omvänd amerikansk cinquain, dvs. femrading med bestämt antal stavelser enligt 2-8-6-4-2.


Solhymn

O sol!
I mitt inre råder mörker.
Stråla över min själ.
Skönt evigt ljus
mig skänk!




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 259 gånger
Publicerad 2015-12-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson