Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det onda alfabetet

 

Aggressiv och arrogant

Bestämmande och brutal

Cynisk och chefsutövande

Despotisk och dum

Elak och egensinnig egoist

Farlig och fördömande

Grinig och gnälligt grälsjuk

Hatisk och hemsk

Inbillningssjuk och intensiv

Jäktig och jalu

Klagande och krävande

Lättretad och lynnig

Manlighetskomplex och mörk

Narcissistisk och nitisk

Omöjlig och olustig

Psykopatisk och pain in the ass

Reformistisk och rutten

Trött och talande

Ursinnig och utfryst

Verbal och vettlös

Ynklig och ytlig

Återkommande

Överhuvudtaget överdrivande

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-31 09:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Låter som en kort sammanfattning av en psykopat. Men det sägs att vi alla bär på ont i oss och kan bli onda i starkt utsatta situationer, när vi tillfälligt tappar kontrollen.
2016-01-06

  Lars Hedlin
Gillas! Bra :)
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Manar till eftertanke på det egna jaget.
Bra skrivet.
2016-01-01

  M M Mannheim VIP
Härligt klurigt!
2015-12-31

  Bo Lövhalka
Kunnigt, kort, klokt!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP