Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath Gott Nytt År med min årliga repris


Nyårsönskan

Överlämna

Träda in

Finna pärlan

Vandra mot ljuset

Behålla

Hitta väg

Se med dina ögon

Gå med dig på snubbelväg

 

© Eva Langrath 2008




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 819 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-31 09:10



Bookmark and Share


  walborg
Fint - tackar och önskar Gott Nytt År
2016-01-08

  Bibbi VIP
Fint.

Gott Nytt År!
2016-01-01

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
Kramar
2015-12-31

  stig wikman
VACKERT EVA .

GOTT NYTT ÅR
FRÅN DALARNA.
2015-12-31

  aol
Så vackert just så som jag kan tänka mej, ja gott nytt år fina poetvän
2015-12-31

  KYREUS of Sweden
Mycket innerlig
livskraftig
text

*GOTT NYTT ÅR*
till Dig och De Dina
2015-12-31

    ej medlem längre
Så fint skaldat. Just så vill jag gå in i det nya året....
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP