Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt

den är ny min dator

men det är inte lätt att förstå sig på den

den är inte som min gamla

glad att jag kom in i dag

kan skriva några rader

i kväll ska jag vara hos

mina fyrfotavänner

jag hoppas det blir lugnt

inte så mycket fyrverkeri och raketer

jag önskar er alla

Ett Gott Nytt År

 

anits 31 december 2015

 




Fri vers av anits VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-31 17:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GOD FORTSÄTTNING VÄNNEN
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Jag önskar desamma!

Och hoppas datorn blir invand.
2016-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Du lär dig nog snart...lycka till med din nya dator och Gott Nytt År...
2016-01-04

  Eva Helene VIP
Tack och god fortsättning på det nya året!
2016-01-01

  Bibbi VIP
Tack och Gott Nytt År!
2016-01-01

  aol
Ja gott slut och gott nytt år vännen.
2015-12-31

    ej medlem längre
Gott nytt år och lycka till med din nya dator!
2015-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Är det en laptop?

Gott slut och gott nytt år! Tack för året som gick!
Herren välsigne dig!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP