Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korta ord, till någon väldigt kär och speciell.


Tack

Tack för glädjen, och livet,
tack för detta ännu ett år.
Tack för det som var givet,
tack för nya, ej vandrade spår.

Tack för styrka, att få se,
hur magiskt det kan vara,
att någon, utan att be,
själv kan skydda och bevara.

Tack för dagar som flytt,
tack för nätter som dagat,
tack för skönhet som prytt,
livet, och ögat behagat.

Tack för dåtidens svärta,
tack för framtidens ljus,
tack för stöd i min smärta,
tack för lugn i själens hus.

Tack för mycket, för nästan allt,
som burit, och det jag minns.
Tack så oerhört, tusenfalt,
men evigt mest, för att du finns.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-01 14:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, fullt godkänd att grunna en smula på eller skriva rakt ned. I all fall ett arbete att läsa och ge akt på. Inlevelserik, taktfull, finskriven.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP