Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOODY LIPS - haiku

Oäkta kyssar

vissen kärlek dör sakta

saknar rotsystem




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-01 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Ja, så det lönar sig inte
att vattna.
2016-01-04

  M.Eta
Kyssar och kärlek måste vara äkta om det är något att ha. Fin haiku!
2016-01-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Snyggt skrivet! TBG.
2016-01-01

  Rise Little One
Falsk kärlek ruttnar bort förr eller senare!
2016-01-01

  Marianne Räf
Så fint du fick till den här !
2016-01-01

    ej medlem längre
Starkt. Sant.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP