Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


Det var kaoset överallt
att bli kastad ut i mörkret gång på gång
utan förståelse eller förklaring




Fri vers av Ananas
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-01 19:50



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ju mer du blir kastad blir du starkare!
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas