Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka IX



Bas se nekako
sad osjecam isprazno
ma, to se stvara
prostor za nove misli
ne vidim tu smisao


Känner mig lite
uttömd, ganska dränerad
men det skapas plats
för några nya tankar
ser ingen mening med det




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-14 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP