Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte medan jag sover


Jag vet att du är sjuk
Obotlig sjukdom sa doktorn

Men lova mig

Lämna mig inte medan jag sover




Fri vers av Unto S
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-04-27 09:52



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Korta rader..som rymmer mycket känsla..
2006-05-03

  Karin Rosberg
så vacker, skör och god!!! en klar femma!!
2006-04-29

    NoMi F
En öm och mjuk poesi
Känns skör
Fint skrivet
2006-04-27

  josefina
Den har dikten var otroligt bra. Jag tror jag laste den fem ganger innan jag bestamde mig for att lamna en kommentar - tack for fin poesi!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S