Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett gulnat fotografi


I armarna på en ko

 

mina första blomkransar

band jag till kalvarna i hagen 

de hade mitt hjärta

jag hade deras idisslande mular

 

med blommiga träskor

satta på fel fot

parerande bland komockorna 

 

en femårings sommardagar

med evighetsblå himmel

där solen alltjämt lyste 




Fri vers av prima donna
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-02 00:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Minnen från igår :)
2016-01-05

  Linda CH VIP
Härlig text om fina barndomsminnen.
2016-01-05

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Igenkännandes glädje.
Jag minns gräsdoften.
Gläds åt minnen ha dè bra! TBG.
2016-01-03

  Änglaögon
Påminner mig om mina egna barndomssomrar. Tack för den här fina återblicken.
2016-01-02

  Stefan Albrektsson
Mmm, det var en varm och fin text, med varma bilder i text och foto.
2016-01-02

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt publicerad i vintertid.... Blommig fägring hamnar på tokigt ställe och blir uppäten?! :-)
2016-01-02

  Bo Lövhalka
Tack! Mycket fint fångat.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna