Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv


Alla era idiotiska ord
upprepandet av floskler
försöken att normalisera mig
tala om för mig hur ett liv ska levas
betyder ingenting
betyder ingenting
jag ska överleva er
jag är inte glad över det jag varit med om
men om jag verkligen ska kunna älska mig själv
måste jag väl tänka att det jag varit med om
har gjort mig till den jag är
eller?
det tar lång tid att läka
och många år har försvunnit från mig
mitt liv




Fri vers av Ananas
Läst 312 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-02 00:53



Bookmark and Share


    Tea Alex
"jag ska överleva er"

Starkt skrivet!
2016-01-20

  Karolina Cerise
det finns styrka i denna texten
2016-01-13

  Maud Louise
Känner kraft och styrka i din text - berörs av den
2016-01-08

  M M Mannheim VIP
Din erfarenhet, eller diktens jag visa den styrka som du har och gå vidare. Det är du som är viktigast.
2016-01-06

    ej medlem längre
Trots allt känns texten positiv!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas