Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framkomlighet

Livet
tycks bestå av
hinder. Varför inte
en jämn fin väg med någon grop
ibland?




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson