Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg mina drömmar

 

 

flyg

flyg till  landet bortom sol och måne

där drömmar blir verklighet

där inga orättvisor och krig härskar

ingen svält och hunger finnes

där mobbing och förföljelse inte existerar

 

flyg mina drömmar

bär mig på dina vingar

tryggt jag färdas genom  mörka natten




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-02 10:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fina drömmar, som delas av många!
2016-01-02

  Bo Lövhalka
Trävlig resa 2016!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP