Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spaning efter de ord som flytt (Mitt snettimot)

 

Var och ens språk

Är en kontinuerlig ström

 

Genomtänkt eller inte

Organiserad, strukturerad eller inte

 

Rappakalja eller bara

mer eller mindre

osammanhängande

vanvårdat språkbruk

 

Se det som en serie

möjliga tillfälligheter

som ger de självutnämnda Språkpoliserna

tillfälliga möjligheter

att gripa in

och

ställa allt till rätta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-02 11:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokt underfundigt skriftat!

Städa eller är det att begränsa?
Var trivs ordfrihetens
Kreativit bäst.
Hos "Språkpoliserna"
eller någon annanstans

2016-08-24

  Kim VIP
Den här fick mig att le!!!
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström