Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljustörst

Sol, mitt
jag ligger mörkt.
Lys upp min dunkla själ.
Skänk den ljuset som brinner för
evigt.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 337 gånger
Publicerad 2016-01-02 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson