Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet är en drake

 

vars eld förtär mer

på insidan

av baksuget

trycket skapar




Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-02 15:27



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja så sant! Hatet kommer aldrig att ge vingar till någon. Det finns andra reaktioner för sånt som är påtagbart som vi är i stånd att manifestera. Hat ställer bara till det.
2016-01-09

  Lars Hedlin
JA så är det tärande hatet!
2016-01-05

  Stefan Albrektsson
Ja, hat är rädsla på steroider.
2016-01-03

  aol
Ja hatet bränner förtär till slut tomhet,
2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
https://www.poeter.se/Dagbok?month=7&year=2012&author_id=20037

2016-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett berättigat hat.
Jag slåss för min rätt att hata.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna