Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en fågel

 

nykläckt är den skör och omättlig

litar man till dess flygförmåga

kommer dess vingslag

alltid att bära 

om än den ringmärks

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 563 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-02 15:44



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra denna
2016-01-16

  Henning Hson
Så bra...det blir en tummen upp!
2016-01-16

  Kim VIP
Ja vacker tanke. Dessvärre tar nog de flesta äktenskap slut just därför att vi inte alltid är ringmärkta och flyger hem till rätt bo alla tider på dygnet. Så att säga.
2016-01-09

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2016-01-05

  Linda CH VIP
Vilken underbart fin liknelse!
2016-01-05

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert skrivet Om kärleken!
2016-01-03

  Stefan Albrektsson
Mmm, visst är det så - den äkta och delade bär igenom allt (även om fjäderskruden ruffsas till ibland)!!
2016-01-03

  aol
Sant vackert och sant skaldat
2016-01-02

  TrollTörnTrappan VIP
Förälskelse och äktenskap fint fångade i sina faser...!!
2016-01-02

  Nanna X
Så klokt skrivet om så näpna fåglar :-)
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna