Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstlös färd

Ensam
utan allt hopp
driver tidens gång mig
skoningslöst mot resans slutpunkt
döden




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-02 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson