Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i nöden

Förött
är mitt inre.
Ska jag bygga nytt själv
eller finns där en ängel som
hjälper?




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-03 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson