Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dom på lokalerna gatorna och torgen

Ja...det vimlar inte av dom
Många ser ut som rena sorgen
Men syns förvisso gör dom
Hen stryker hen med för-älskelse
Och hen stryker tillbaka - kan det bli kärlek?
Det ser ut som förförelse
När ska jag finna - efter alla dessa år - kärlek?
När ska nån smeka mig så full av kärlek?
Jag väntar med min mila
Medan tankekänslorna ila...




Fri vers av claes fredelius
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-03 11:40



Bookmark and Share


  claes fredelius
använder inte "hen" - här ett försök att visa varför
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius