Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedre smekning

Din stjärts
välvning under
min hand kändes lika len
som utsidan av en porslinsskål
men mjuk...




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-03 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson