Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild.


Fem röda rosor

 

Fem röda rosor

i en vacker bukett från dig

 

En för min trohet

En till en vän

En för min skönhets skull

Två för kärleken

 

Fem röda rosor

som berättar om allt det nya

som väntar mig

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 1635 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-03 23:08



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2016-01-06

  Lars Hedlin
Ljuvligt :)
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar bukett, både att ge och få!
2016-01-04

  Maud Louise
Röda rosor - väcker hopp o längtan Vackert
2016-01-04

  Hanna Mari Wallin
Underbart att läsa :)
2016-01-03

  Mazy
Väldigt vacker text om en vacker gest.

2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP