Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

 

 

det nya året

hittills allting lugnt

depressionen under kontroll

fast jag har skakiga händer

när jag ska skriva

liknar mest kråkfötter

det är bara ge sig den på att det ska gå

nån dag måste det bli bra

känner förtröstan inför morgondagen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-04 13:58



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
En dag i taget, är en kamp att orka sig igenom. Svårt att finna lust till något alls. Ja, jag känner tyngden i texten, och det som mellan raderna sägs för mig.
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att inte ge upp!
"känner förtröstan inför morgondagen"
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP