Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket glädje

 

 

ingen vill väl sorger ha

alla vill väl glada vara

men över livet råder vi inte

vi vet inte vad som väntar oss

 

låt det svåra ta den tid det tar

stoppa det sedan i en mörk vrå

ta fram det glada, positiva

känn värmen i kroppen

 

 

livet blir så mycket ljusare

om man kärlek känner

den kärlek har är lycklig

i alla sina da'r

 

 

 så nu med mungipan sträck

låt skrattet komma fram

låt glädjen omfamna dig

och du får tusenfalt tillbaka

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP