Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot tunga höjder...

 

Så sakta går du mot tunga höjder

med stavens stöd och lyftad blick

för att finna orden som ger dig svaret

på livets frågor och gåtors nöt

 

När svaren kommer blir gången lättad

och nya frågor dansar fram i skyn

att sluta tänka är ingen gåva

men små uns av ord är framtiden

 

Så sakta går du på plana stigar

och stegens lättnad har lyft mot topp

ditt leende det visas mot nya möten

och bjuder in till solskensstund

 

(c)tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-04 19:04



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en dikt som dansar fram
2016-01-06

  Carl Mikael Fäldt
Känner lite av historiens vingslag här-när jag fick äran att första gångerna läsa dina djupa och lätta flöden!

Tack att du fortfarande är kvar Thyra

God fortsättning på detta år

Kram
2016-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra