Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände att första texten detta år, 2016 skulle och behövde beröra just att det är ett Nytt år. :)


Önskar alla mina skrivarvänner ett Gott nytt år!

____________________________

Önskar alla mina skrivarvänner ett Gott nytt år!
Hoppas det blir en nystart för oss Alla,
att sända värmande ord
och en tröst när vi själar så kan behöva det <3

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-05 00:52



Bookmark and Share


  petter rost
Så varmt att ta till mej denna önskan. Och kan för dej bara önska åter tiodubbelt av värmande ord och tröst när själen behöver det. Och hjärtat!
2016-01-06

  Fale Bure VIP
Tack, önskar dig detsamma!
2016-01-05

  Lars Hedlin
God fortsättning vännen och tack kram :)
2016-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Önskar dig detsamma, fina skrivarvän!
2016-01-05

  Peter Olausson VIP
fin önskan som jag returnerar till dig!
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Tack! Önskar dig detsamma!
2016-01-05

  Maria Sundelin VIP
Detsamma
Kramar
2016-01-05

    ej medlem längre
Ja det kan betyda mycket med några varma ord för en frusen, sargad själ!
Önskar dig också ett Gott Nytt År!
2016-01-05

  Gisela Nordell
tack gott nytt år!


2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP