Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har insett


Jag har gjort så mycket för dig
Att jag har tappat något på vägen, mig
Jag har klivit genom eld och vatten, vinden har blåst emot
Men jag har velat spela i din symfoni, velat bidra med en not

Jag inser att till mig har du inget bidragit
Att ha dig i mitt liv har börjat att bli farligt
När du någon gång på livet har stannat, har jag funnits där
Dig omfamnat

Jag är trött på leken, reglerna som du har bestämt
Äntligen har jag fått meddelandet någon mig har sänt
För jag klarar inte av mer och jag känner mig svag
Aldrig mer längre finns jag här för ditt behag




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 766 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-05 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen