Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om en sjuk påve..


Påven

påven är lika helig som en bomb
en tidsinställd seriemördare på knä
inför Amerika.
Han ser spöken varje kväll men
försöker inte ens ta sitt liv
Jag ser psykosens femminuters seger
en dödskamp med receptet i handen
beredd på evig sjuk deprimerad sömn.




Fri vers av skenavrättad
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-04-27 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenavrättad