Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag trettonett

i öknen
är meningen fullständigt utan botten 
ändå ropar man hallå, ner till den sunkiga botten
som om
och in i vecken kryper sandkornen obönhörligt
skavande
medan man för hundrafemtioelfte gången tänker
över värdet av
lock
underliga, underliga människa
dum som en dörr, magisk som en flicka
seglande och sjunkande på samma tid söker hon samman
i hord
krafsande sina obegripligheter mellan det finstilta och
det uppstoppade
men hoppet är där inte, inte ens det grusgrå
det som är, är en saftlös konklusion





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-05 14:19



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vid andra genomläsningen uppträder några öppningar, som hålls stängda av lock och dumma dörrar, men också hur det är att vara människa, seglande, sjunkande och jag måste tillägga vandrande i en "öken", må vara sand, sten eller is, obegripligt och mycket underhållande läsning.
2016-01-05

  Nanna X
Hahaha vilken underbar blandning, sannerligen ingen saftlös konklusion!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP