Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fanns redan på min dator :)


Hela världen gungar!

Känslan jag får när du håller om mig

Får hela världen att gunga härligt

 

Hela kroppen blir varm och vibrerar

Då du smeker min hud så där härligt skönt

 

Och när du ser på mig och ler

Så blir jag berusad av din skönhet

 

Dina kyssar smakar som ren nektar

Och ger mer smak vid varje gång våra tungor möts

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-05)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 599 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-05 17:05



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mm..Ljuvligt sensuellt!
2016-01-09

  Teresia Ridell
Sensuellt..
2016-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuella och varma rader...
2016-01-08

  louisegirl
Kärleken har oanade krafter <3
Vackert!
2016-01-08

  Alysse VIP
Åh så härligt underbart!
Störst av allt är kärleken <3
2016-01-08

    Dan Myrbeck
Jag kan inte annat än citera mig själv:

Kärleken är
poesins motor.

2016-01-07

  StinaJ VIP
Underbart ljuvligt !
2016-01-07

  Sommarina VIP
härligt om kärlekens härliga
2016-01-06

    ej medlem längre
Mycket varmt och kärleksfullt!
2016-01-06

  Gisela Nordell
häftigt värre
2016-01-06

  Tessires
God och vacker dikt som alltid.
kram min vän <3
2016-01-06

  Tessires
God och vacker dikt som alltid.
kram min vän ??
2016-01-06

  Lasseman VIP
En skön och sensuell text min vän..
2016-01-06

  Lindha W Gustavsson
Från hjärtat kommen!
2016-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter härligt berusande!
2016-01-06

  Rise Little One
Livet leker!
2016-01-05

  Hanna Mari Wallin
vilken underbar sensuell dikt
2016-01-05

  Maiah VIP
Okoj förstår att du tog lite julledigt från poeter ;-)
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
En liten gnista blir till ett flammande bål!
Härligt.
2016-01-05

    ej medlem längre
Sexigt!
2016-01-05

  Marianne Räf
Litte ömsint light-porr
är, ju, inte fel !!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin