Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fanns redan på min Dator <3 :) kram


Love it and love you!

Kärleken börjar sätta bo

Love it and love you!

 

Klockor klingar in den nya tiden

Every warm feeling is for you

 

Jag vill dricka din ljuva nektar

Oh my Darling you are so fine

 

Du doftar så underbart gott

You make me shine

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-05)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 628 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-01-05 17:06



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jättemysig, kärleksfull, go och varm hyllning till Kärestan.
Gott att läsa... Tack.
/DominiQue
2016-01-16

  Fem hjärtan VIP
Underbart! :-)
2016-01-09

  Teresia Ridell
Skönt rusig och varmt livsbejakande !
2016-01-09

  louisegirl
Underbart
2016-01-08

    Dan Myrbeck
Fina ord, bra språkmix.
2016-01-07

  StinaJ VIP
Fint om lyckan med att bli älskad, att får sätta bo med den man älskar är så underbart !!
2016-01-07

  Åse Tropp VIP
Fint du positiva människa!
2016-01-06

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om kärleken!
2016-01-06

  Lasseman VIP
Love is in the air, fin likt en vacker sång
2016-01-06

  Rosen VIP
Mmm...kärlekens sötma
en text som berör
2016-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekslycka, att njuta av.
2016-01-06

  Rise Little One
Kärlek finns redan inom dig!
2016-01-05

    MichaellQ
Yes!!
2016-01-05

  Gisela Nordell
fin bild till fin text, andas hopp och framtid
2016-01-05

  Hanna Mari Wallin
spirande och levande kärleks dikt
2016-01-05

  Maiah VIP
Härligt!
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla ord!
2016-01-05

    ej medlem längre
Kärleken har talat!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin