Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag känna så här?

Jag är så trött

trött på allt

trött att inte orka

det jag behöver göra

trött på värken som aldrig ger sig

jag hoppas att den en dag försvinner

det har jag väntat på i flera år

tänk om den kunde försvinna

bara för en dag

då skulle jag 

kunna känna glädje

få må bra en dag

vilken lycka

jag är så tacksam

för mina fyrfotavänner

alba och ida

riktiga glädjespridare

som jag får rå om ibland

 

anits 5 januari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-05 22:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2016-01-26

    frun
Värk kommer av olika anledningar som sjukvården inte alltid kan diagnosticera, eftersom kroppen har fått diffusa miljöskador. Motion, vitaminer/ mineraler, rosenrot, binjurextrakt lindrar.
2016-01-14

  Kim VIP
Känner totalt igen mig! Hälsa Alba och Ida! Våra obetalbara fina vänner...
2016-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, du får känna så...det gör jag också, ofta...
2016-01-08

    Dan Myrbeck
Alla känslor är verkliga och självklart tillåtna!

Hoppas verkligen det vänder.
2016-01-07

  Lars Hedlin
Sänder dig värme och styrka! Kram
2016-01-07

    ej medlem längre
Önskar dig lindring. Styrkekramar från mig. <3
2016-01-06

  Carl Mikael Fäldt
Dina fyrfotavänner är av Gud sända -de är Änglar helt fast!

I din ensamma stund-lär de dig det du behöver min vän!
2016-01-06

  Eva Helene VIP
En jobbig situation, kan bara hoppas med dig att värken ska ge med sig någon gång! Kram!
Trösterikt med de fyrfota vännerna!
2016-01-06

    Birgersdotter VIP
Massor av styrkekramar till dig..med hopp att din önskan snart slår in!!!!!
2016-01-06

  Rosen VIP
Kan bara hoppas och önska att din värker försvinner.

2016-01-06

  Ljusletaren
Massor av kramar till dig/kram
2016-01-06

  Fem hjärtan VIP
Jag sänder massor med styrkekramar till fina dig och jag hoppas att du snart får lindring. <3
2016-01-06

  Niliboy
Ja, det är svårt ibland. Måtte Herren komma till din hjälp å alla av god vilja!
2016-01-06

    ej medlem längre
Sänder några kramar i cyberrymden.
Mvh annokas
2016-01-05

  aol
Jag önskar dej allt gott vännen och att din värk försvinner kram,
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP