Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resform


jamen, med en sked full av honung och tusen drömmar är det lätt att höra suset av regnbågens insisterande löfte, särskilt, när man trampar gasen i botten i en röd Corvett och håret flyger i vinden. det är ingen som har sagt det skall vara lätt. nej det är synd om människan sa Strindberg. men det finns trots allt stiletter och en käft full av fan, att göra resan lite roligare med.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-06 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om "en sked full av honung" och "regnbågens insisterande löften". Texten är medryckande, humoristisk. Både mörker och ljus.
2016-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Strindberg sade förvisso så, men vad sade Springsteen...i "Thunder Road" t ex...?
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP