Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett flak öl

Ett flak öl.
Några minuter av falsk glädje,
Eller är det mitt liv
- det jag vill leva .

Ett flak öl.
Några minuter av falsk trygghet ,
Eller är det mitt liv
- det jag vill leva.

Ett flak öl.
Några minuter av ett tonårsrus,
Det jag är för vuxen för att känna av
Eller är det mitt liv
- det som är olagligt att leva.

Ett flak öl.
Några minuter av skratt,
Snarare osynlig ångest, som jag kommer att ångra imorgon
Eller är det mitt liv
- det jag alltid flytt från.

Ett flak öl.
Några minuter av en full tunga i min mun,
Obesvarad kärlek från mitt håll,
Rent utnyttjande från hans
-eller är det mitt liv,
Det bittert kärlekslösa jag aldrig bett om att få leva.

Ett flak öl.
Tjugofyra oskuldsfulla burkar.
Festen börjar imorgon , jag är bjuden
- men jag ska inte dit.







Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann