Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genväg till himlen



Du har blivit kallad!
Gud behöver dig!
Följ med oss nu, direkt!
Det finns bara en väg till himlen
och den ska vi visa dig
om du går med i vår sekt

Så lämna dina ägodelar
dina barn och din fru,
dina vänner och din släkt
(de kan du hämta sen)
nu är det viktigast
att du går med i vår sekt

Vi vet att du är rätt person
och vi vet att du
kommer att passa perfekt
Du är viktig för Gud!
Du har inget val!
Du måste gå med i vår sekt!












Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-19 10:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Varför skulle bo Gud i himlen jag trodde att Gud bor bland människor här på jorden och Gud skapade avbildade människa efter sin inväntade look. Dessa sekter kring kön gör mig skratta.
I Rumänien man kan gå till Mall i kort mini JyP utan strings, köra bil i 12 cm höga klack skor, flyktingar tycker att det är spännande att se därför har kommit dit svarade på migrationsverket, i deras lender sina mammor, tar de adel i tidiga år och klipper Gud vy.
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP