Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantag är undantag

Killar .
Är killar .


Tjejer
Är tjejer.

Människor är svin.

Undantag är undantag

- jag är alltid jag..




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-07 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann