Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fanns på min dator!


My Darling hold my hand!

My Darling hold my hand

I wish the moment could last forever

 

Kiss my lips a million times

Feel my warm touch

 

You are always on my mind

And your love is so fine

 

When I am closing my eyes

I can feel you right beside me

 

Soon my darling I’ve be there

Underneath your silky sheets we will be as one

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-07)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-07 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och ömt skrivet!
2016-01-11

  Fem hjärtan VIP
Så underbar din kärlek är! Härligt!
2016-01-09

  Teresia Ridell
Innerligt och varmt.
2016-01-09

  Rise Little One
Man in love :)
2016-01-07

  louisegirl
Underbart vackert
2016-01-07

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-01-07

  Hanna Mari Wallin
mycket vackert och berörande skrivet
ömt och fyllt med kärlek
2016-01-07

  Ingrid Trolle
Vackert Lars
2016-01-07

    ej medlem längre
Ögonblickets evighet...
2016-01-07

  StinaJ VIP
Så fin denna
2016-01-07

    ej medlem längre
Varm och fin! *
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin